Expert in reclame voor bedrijven.

Doosletters zijn aparte letters die we bevestigen tegen gevels, op daken, aan palen ... U combineert eindeloos met vormen, kleuren en de manier van plaatsen. Door hun dikte vallen ze extra op en kent u ze vast ook als boxletters. Kiest u voor doosletters met verlichting? Dan springt uw bedrijf meteen in het oog van voorbijgangers of klanten.

Doosletters met led- of neonverlichting

Meestal zorgt een lichtbron in de doosletters voor de verlichting. Maar ook een spot op of achter de letters zijn een optie. U kunt bovendien kiezen voor led- of neonverlichting – elk type heeft zijn eigen kenmerken.

Neon:

  • warme, uitnodigende uitstraling
  • heldere kleuren
  • milieuvriendelijk

LED:

  • minder verbruik, lange levensduur
  • eindeloze mogelijkheden
  • goed zichtbaar overdag

Samen bekijken we welke verlichting het best bij uw project past.

Doosletters bestellen: van ontwerp tot plaatsing

Laat u het ontwerp van uw doosletters liever over aan een specialist? Wij creëren doosletters helemaal op maat van uw wensen en bedrijf – van speciale lettertypes tot uw logo. Uiteraard zorgen we voor de plaatsing en installatie. Ook voor onderhoud en herstellingen staan wij altijd voor u klaar. Bestel dus uw doosletters bij Neon Flash en u krijgt een totaalservice tegen een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Hebt u vragen over onze producten of diensten? Of wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem gerust contact met ons op.

Foto's van klanten:

Gratis offerte?

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Gratis offerte

Vragen of een gratis offerte? Neem contact op!

Vragen over onze producten of diensten? Neem dan nu contact met ons op. We luisteren naar uw behoefte en maken u graag een vrijblijvende offerte op.

Gratis offerte