Expert in reclame voor bedrijven.

Heeft uw onderneming onvoldoende uitstraling? Lokt de voorgevel van uw zaak geen mensen binnen? Met een intelligent totaaldesign kunnen we het image van uw bedrijf opfrissen. Ons gespecialiseerd team heeft jaren ervaring in het ontwerpen en plaatsen van alle verschillende vormen reclame. We bestuderen de huidige situatie, stellen een plan op en weten uw klanten te overtuigen.

Onze diensten:

Ontwerp van reclame

Tijdens een verkennend gesprek worden ideeën uitgebreid besproken en worden aantal foto's genomen van de huidige situatie. Op basis hiervan bereiden we een ontwerp voor in de vorm van een technische tekening en wordt een offerte opgemaakt. Vervolgens ontvangt u van ons een concreet voorstel.

Productie op maat

Zodra wij uw goedkeuring hebben ontvangen, en de eventuele vergunning voor de installattie, starten we de productie van uw bedrijfsreclame. Bij de productie gebruiken we enkel materialen van hoge kwaliteit. We leveren altijd duurzame producten af.

Plaatsing en installatie

Levering en plaatsing gebeurt door onze eigen vakmensen, op een vooraf afgesproken datum. Heeft u nog oude reclame hangen? Dan zullen we die eerst zorgvuldig verwijderen. En als u dat wenst, dan nemen we die ook meteen mee voor recyclage.

Onderhoud en herstellingen

Uw installatie heeft af en toe eens een grondige professionele controle nodig. Wanneer er eens een lampje moet worden vervangen, een kabel moet verlegd worden, etc. Wij staan steeds paraat om uw reclamesysteem te onderhouden of te herstellen.

Vragen of een gratis offerte? Neem contact op!

Vragen over onze producten of diensten? Neem dan nu contact met ons op. We luisteren naar uw behoefte en maken u graag een vrijblijvende offerte op.

Gratis offerte