Expert in reclame voor bedrijven.

in alle kleuren en formaten

Lichtreclame neon is al decennia lang prominent aanwezig in het straatbeeld. Dankzij de vele voordelen die Neon verlichting biedt, zal de populaire reclamevorm nog lang niet moeten wijken voor reclame met LED verlichting.

Neon licht wordt geproduceerd door een gasontlading in een buis die gevuld is met Neon gas. Het vervaardigen van de glazen buizen is een ambacht die al langer dan een eeuw bestaat. Neon lichtreclame dankt haar populariteit aan het heldere en warme licht waar de vele liefhebbers voor zwichten. Het is aantrekkelijk, opvallend en heel duurzaam.

Neonreparatie -herstelling

Bij ons kan u ook terecht voor neonreparatie of neonherstellingen. Als een neon kapot is, is het soms lastig om de oorzaak of de glasbreuk(ken) te vinden. Ook de neontransformator kan de oorzaak zijn. Stuur ons een duidelijke foto van de kapotte neon en wij bezorgen u een vrijblijvende offerte.

Neonverlichting als kunst

Neon valt ook erg in de smaak in de cultuur- en kunst sector. Heeft u een neonproject kan u ook bij ons terecht.

Neon in het interieur en pop -up

Neon kan ook perfect gebruikt worden als slogan in uw interieur. Dit hangend, op een frame of plexi of rechtstreeks op de muur. Neon word ook vaak geplaatst in een al dan niet verrijdbaar kraam met betrekking tot de horeca of andere.

Gratis offerte?

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Gratis offerte

Foto's van klanten:

Gratis offerte?

Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op.

Gratis offerte

Vragen of een gratis offerte? Neem contact op!

Vragen over onze producten of diensten? Neem dan nu contact met ons op. We luisteren naar uw behoefte en maken u graag een vrijblijvende offerte op.

Gratis offerte